June 8, 2012

BLOG REVIEW BERSAMA PCB




Nice review blog segment by Rozuan Ismail a.k.a PAK CEK BIOLA. Terma dan syarat untuk join segmen, boleh direct ke blog beliau > klik sini


Alhamdulillah, jumlah follower blog aku kini mencapai 446. Dan setakat ni aku nak support sorang blogger ni. Baru nak mengorak langkah untuk menambat hati blogger2 sekalian membaca entrinya. > klik sini  Harapnya dia akan berjaya dan terus berjaya dalam medium tarian jari jemarinya. 

Kepada blogger sekalian, aku harapkan ukhuwah antara kita. Rajin-rajinlah tegur waktu berblogwalking. Kalau sudi follow di twitter atau like di Fan Page. Tekanan jari anda amat dialu-alukan. 


p/s : Pak Cek Biola dah follow twitter gua, anda bila lagi??  Haha!


17 comments:

  1. TQ join taw. InsyaAllah dapat eratkan hubungan sesama blogger

    ReplyDelete
  2. singgah follow n like =)

    tanye pasal reply button tu kan?
    ni entry pasal reply button http://syuk6692.blogspot.com/2012/06/tutorial-reply-button.html

    ReplyDelete
  3. yeah! mari berukhwah.. tapi, twitter x leh.. ><

    ReplyDelete
  4. dtg sini. singgah dr segemn yg sama. salam kenal ya:)

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/blog-review-bersama-pcb.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga!
      sat gi singgah blog bai.. =D

      Delete
  5. Salam. untuk perhatian saudara atau saudari, segmen ini telah dilanjutkan sehingga 14/6/2012 (Khamis) 11.59 malam. Harap boleh tukar tarikh dientri anda (sekiranya anda ada mention). TQ.

    ReplyDelete
  6. salam..
    singgah balas kunjungan..
    dah ramai followers yerr..
    hehe
    gud luck dlm berblogging :)

    ReplyDelete
  7. blog walking sini, dari segmen yang sama,
    saya follow blog kamu jom singgah blog saya

    http://cioccolatoworld.blogspot.com/2012/06/20-blog-review-bersama-pcb.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih!
      i'll follow you back..

      Delete
  8. memebalas kunjungan . dah follow blog ni :)

    ReplyDelete

Entri terkini

Busuk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...