October 10, 2011

SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA



Assalamualaikum. Salam Sejahtera dan Salam 1 Malaysia.

Selamat datang kepada semua pembaca-pembaca yang telah menjoinkan blog anda dalam segmen ini. Bagi mereka yang belum join, boleh lah klik disini.

Memandangkan Bro. Nasz ni selalu datang singgah dan komen kat blog aku, maka aku terpanggil kali ini untuk join segmen beliau. Bukan kerana satu paksaan atau apapun. Tetapi menghormati beliau dan membalas semula kunjungan beliau selama ini sebagai rakan blogger.

You all readers, jangan lupa pula kritik blog aku ni di rungan komen. Komentar anda amat diperlukan.


Iklan

  • Dapatkan Samsung Galaxy Tab dengan mudah. Untuk maklumat lanjut sila klik disini.

  • Undilah NESCAFÉ Chill-lah disini.







23 comments:

  1. thanx sudi join. komen saya ttg blog awak. mungkin header bleh tukar yang best. hehe. bagi saya dah ok dan simple. cuma header je la. kasi yg cantik skit. hehe.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. akak datang dr segmen sama, blog simple, widget tak banyak, londing pun cepat, mungkin boleh kemas sikit lagi biar nampak menarik

    ReplyDelete
  3. Bagi putri blog ni simple je.. ok je ..

    ReplyDelete
  4. Permasalahan kita sama bro..header kurang menarik..ermm..ni pantai mana ni..macam Bt Feringgi.. jgn lupa singgah belog saya.....hehe

    Polskahackrew |
    SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA

    ReplyDelete
  5. hai..
    cik ana dtg..
    pd cik ana blog ni
    dah ok dah..
    so xde pape nk kritik
    la kot..hehe


    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  6. blog kau dah okay, cuma apa nama blog kau... happy blogging , hehe

    ReplyDelete
  7. belog ni ok.. simple.. loading pun cepat.. ngee :)

    ReplyDelete
  8. hye dear.. ryn singgah dari segmen incik NASZ :)
    nak kritik ? takde ape rasenye..
    hehe.. nice !

    ReplyDelete
  9. blog dah okey kot :). Hehe, try improve apa-apa yang kurang k.

    Feel free to view my blog yaa at

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html…

    You can give ur point of views from any aspect. I will take it into consideration… Happy blogging ^^. Do follow me if u’re interested. TQ so much! :D

    ReplyDelete
  10. blog yang kemas dan menarik..loading page laju..

    jom kritik: http://kimie-blog.blogspot.com/2011/10/042-segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

    ReplyDelete
  11. background macam tak kena je.huhu

    Entry terbaru aku "SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA"

    =)

    ReplyDelete
  12. hye.datang dari segmen nasz.. blog ok. loading pun ok. tak ada masalah. kemas. cuma header tu nampak terlampau besar :)

    jom kritik blog saya pulak :)

    ReplyDelete
  13. tak bnyk komen ttg blog ini genk tgk ok je semuanya ^^

    JOM DATANG BLOG GENK

    ReplyDelete
  14. dtg dri segmen sama..
    blog oke..simple , loading pun cpt! ;)

    ReplyDelete
  15. blog nih ok n simple ajer... x da apa nak komen.. keep blogging k..:)

    ReplyDelete
  16. Cantik, nice and simple saja blog.. :) Load pun laju..:D

    ReplyDelete
  17. salam n hye~!!
    dtg dr segmen yg same..mm..ape nk ckp eh? simple je blog awk nie, ok la kot utk laki, hehe..

    jmput komen blog sy ye:
    http://greennnpanda.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

    ReplyDelete
  18. @Polskahackrew beb! ni kat Teluk Chempedak.. header aku memang tak brp menarik.. tak reti edit ...

    ReplyDelete
  19. @hafiz background? hmm... akan ku cuba menukarnya..

    ReplyDelete
  20. @fiezah91 header besar? oh! okay.. menerimanya sebagai satu teguran.. terima kasih..

    ReplyDelete
  21. terima kasih semua yang telah meninggalkan komen untuk blog fezz... fezz terima dengan ikhlas..

    ReplyDelete

Entri terkini

Busuk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...