May 5, 2012

Kinder Bueno dari blogger !



.

Okay! Salam alaik, salam sejahtera buat semua. Dah lama tak bersua bersama pembaca blog ini. Mungkin ada yang ternanti empunyanya untuk menaip sesuatu yang baharu untuk dibaca.

Aku akui memang dah lama meninggalkan medan coretan papan kekunci ini. Memandangkan seminggu yang lepas aku diuji oleh yang maha Esa. Mama masuk hospital disebabkan sesak nafas. Seminggu lebih aku berulang-alik ke hospital. Alhamdulillah sekarang mama dah ada kat rumah. Kembali ceria semua.

Semalam aku terima satu bungkus coklat dari seorang blogger. Kat bungkusan tu ada disertakan sekeping nota.

"WISH LUCK FOR SPM! ALWAYS SMILE =) "

Apa-apa pun terima kasih yang teramat buat blogger tersebut. Mai kita terjah siapa si blogger yang baik hati sangat. Klik sini. Dah tu klik sini pulak.


Terima kasih kerana sudi baca coretan papan kekunci buat kali ini. Lepas ni aku nak bercuti blogging lagi untuk sebulan memandangkan EXAM around the corner.

Wish me luck.
=)

6 comments:

  1. laa, baru nak spm ke? ingatkan dah 20 an. tehehe ! btw, good luck !

    ReplyDelete
  2. @Izwanie Halim hayyoo! 20 an? tua sangat tu... okay thank you :)

    ReplyDelete
  3. semoga mama awak cepat sembuh..and good luck for your spm

    ReplyDelete
  4. ahaha!
    coklat yang kau makan hari tu.. =D

    ReplyDelete

Entri terkini

Busuk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...