December 3, 2011

Segmen: Mencari Blogger Setiap Negeri

Assalamualaikum semua. Salam 1 Blogger.

Aku di tag oleh AUNI untuk join segmen ni. Apa-apa pun terima kasih kepada beliau.



Aku sebenarnya blogger SELANGOR. 


Selangor oh negeriku!

Bagi yang gemar melancong, aku ada tempat-tempat menarik yang korang boleh pergi.




Bukit Jugra. 
Satu satu nya tempat tumpuan pelancong untuk aktiviti Paragliding. Dari sini juga korg dapat menikmati pemandangan indah dari puncak bukit. Korg dapat lihat lautan selat melaka. Lagi satu, Bukit Jugra juga merupakan salah satu tempat untuk melihat anak bulan Ramadhan mahupun Syawal.





Gold Coast Morib Resort
Resort tepi pantai. Sebenarnya ia belum siap sepenuhnya. Tetapi sudah ramai yang melawat resort ni kerana teruja dengan kolam renang yang ada kat dalamnya. Dijangka siap dalam tahun 2012. Tiada masalah bagi sesiapa yang nak pergi kerana ianya tak jauh dari Bukit Jugra.



Golden Palm Tree Resort, Sepang Gold Coast
Satu satunya resort atas air sepanjang 4 km. Menarik!


Okey sekadar itu saja yang dapat aku kongsikan. Mai la datang SELANGOR.!



Tag :
Kecik
Fifi

Jemput like page HaNS Mohd's Blog





7 comments:

  1. Datang dari segmen yang sama http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html
    Dah follow,kalau sudi,follow balik ya ^_^ Terima Kasih :D

    ReplyDelete
  2. menarik! read mine too.. btw sy follow sini.
    http://venessapetra.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

    ReplyDelete
  3. hye! dari segmen yang same!!

    http://blogkusuperstar.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen sme....

    http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

    ReplyDelete
  5. Orang Perak datang dari segmen yang sama :)

    http://sempoi9.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

    ReplyDelete
  6. Orang Tranung datang melawat. salam perkenalan :)

    http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

    ReplyDelete
  7. hye singah sini..dtg la singah blog saya..jangan lupa tekan button follow yer(pic rama-rama)

    http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2011/12/segmenmencari-blogger-setiap-negeri.html

    ReplyDelete

Entri terkini

Busuk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...