October 20, 2012

In a relationship with SPM




Update dalam keadaan yang tak berapa sihat. 

Tapi cuba sedaya upaya untuk kebahkan diri.

Allahuakbar!


Makin banyak pula dugaan yang datang menjelang detik-detik menghampiri SPM.

Tuhan,

Tabahkan hatiku menghadapi ujianmu ini.
Kekalkan kesabaran dalam menghitung detik aku dan SPM untuk bersama.
Ampuni segala khilafku.

Semoga dengan ujian yang kecil ini, penghapus dosa-dosa kecilku.




Inilah erti sebenar "IN A RELATIONSHIP"

Makan tak kenyang,
Mandi tak basah,
Tidur tak lena.
Pengorbanan itu perlu ada, untuk mencapai apa yang dicita-cita.


SPM 16 days to go!



4 comments:

  1. udin , nak SPM ni jaga kesihatan . kang tak dapat nak amik exam sama-sama . rasa cuak pulak bila nampak angka 16 ni . ==' GOODLUCK

    ReplyDelete
    Replies
    1. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog niechat boxpakjoe x kira k hahah ,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

      Delete
  2. Replies
    1. alhamdulillah berjalan dengan lancar. insyaallah lepas ni mula berblogging semula.

      Delete

Entri terkini

Busuk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...