February 16, 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

ke Segmen Ben Ashaari



Lai lai lai !!!

Selamat Malam bloggers semua. Kau berani kritik blog aku? Dialu-alukan. Sebenarnya aku dah bersama dengan blog sudah mencapai 1 tahun 11 hari. Jadi, tujuan aku join segmen ini untuk minta pendapat korg semua tentang penulisan, susun atur dalam blog juga semua yang perlu ada pada pada blog aku. Mungkin ada yang aku terlepas pandang, ataupun masih belum tahu. Juga salam perkenalan bloggers semua...


Jadi, PENDAPAT/KRITIKAN anda?



12 comments:

  1. blog simple...:)



    http://kayjueblog.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  2. salam...aina dari segmen yg same

    nice blog!

    however...sikit suram la...

    do come to my blog

    http://ainna193.blogspot.com/

    thnks:)

    ReplyDelete
  3. simple itu menarik macam blog ni jugak..

    datang dari segmen yang sama.. happy blogging yaa

    ReplyDelete
  4. yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

    ReplyDelete
  5. hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

    ReplyDelete
  6. hai, jemput singgah sini pulak...

    http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  7. Overall design, okay. Kemas, tak serabut mata. Combo color pun okay. Berat blog pun boleh tahan. Keep up the good work! :)

    ReplyDelete
  8. Blog simple dan ringan. Penggunaan bahasa okey. Tapi, saya dari segmen lain. Hihi.

    ReplyDelete
  9. simple tetapi menarik. itu yg penting. deno folow sini ya....:)

    ReplyDelete
  10. blog okay,simple...but nice...

    ReplyDelete

Entri terkini

Busuk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...