January 2, 2012

Si blogger bertuah!

Okay semua!
Dengan ini aku isytiharkan segmen Bloglist Han 2012 telah ditutup. Walaupun cuma lima orang peserta yang join, aku cukup gembira kerana mereka sudi join segmen aku.

Memang tidak dinafikan aku memang kurang mengwar-warkan segmen ni kepada blogger lain. Itu tak mengapa kan?

Segmen dah pun ditutup, janji harus ditunaikan.


  1. http://ehfarahin.blogspot.com/2011/12/segmen-bloglist-han-2012.html
  2. http://sha-myheart.blogspot.com/
  3. http://awe-jaehyunglee.blogspot.com/
  4. http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2011/12/segmen-bloglist-han-2012.html
  5. http://anis-amalina.blogspot.com/2011/12/segmen-bloglist-han-2012.html

Berdasarkan nombor-nombor giliran bagi setiap blogger, aku menggunakan bantuan random.org untuk memilih blogger bertuah dalam segmen ni.


Dan keputusannya,















Kita tengok blogger yang ke 5..


Jeng.. jeng.. jeng!
http://anis-amalina.blogspot.com/2011/12/segmen-bloglist-han-2012.html 




Tahniah pada beliau.

8 comments:

  1. rugi pulak x join segmen ni.. T__T
    jom join contest saya.. =)

    http://ridzuangjanz.blogspot.com/2011/12/contest-pesta-puisi-islam.html

    ReplyDelete
  2. nur tak tahu hans wat segmen..sori xtahu..tapi ti nur wat contest join taw

    ReplyDelete
  3. eh, link sy adalah hehehe,
    ohhh, tahniah blogger yang bertuah hehe

    ReplyDelete
  4. Dah follow sini.Jemputlah tengok blog ini.Kalau okay, sudi sudi lah follow hehehe
    http://awieomar.blogspot.com/2011/02/sedang-diperkemaskini.html

    ReplyDelete

Entri terkini

Busuk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...