November 19, 2011

Segmen : Aku Suka Menaip




Assalamualaikum. Selamat Hari Sabtu semua!

Hari tu aku mendapat jemputan daripada Miss Kinah untuk melibatkan blog dalam segmen yang dibuat oleh Nabila Medan. Terima Kasih di ucapkan. Maaf kepada Miss Kinah sebab lambat membalas tag segmen ini sebab beberapa hari kebelakangan ini aku sibuk menyiapkan Assignment Account. 23 haribulan ni kena hantar. So, kena menghadap Microsoft Exel yang tak berapa nak tahu cara penggunaannya.

Lastly, bagi blogger yang belum join segmen ni boleh la mendaftarkan diri dengan mengelik link ini. >> sini

Dan ada beberapa blogger yang aku nak tag.
 
  1. http://nurhyati.blogspot.com/
  2. http://cinonetstory.blogspot.com//
  3. http://iniblogainazaki.blogspot.com/

p/s : sorry kalau aku tak sempat approve comment dan blogwalking ke blog kalian. Petang ni aku ada kem kat sekolah dua hari. Balik malam esok. Maybe kunjungan korang akan di balas pada hari Isnin.






4 comments:

  1. thank coz sudi join segmen ni :>
    hrp dpt bw kat blog rakan-rakan laen oke ?

    p/s : sory lmbt jengah :>

    ReplyDelete
  2. sori terlewat dpt tau, tenet xda..sy di tag rupenye....huhu

    ReplyDelete

Entri terkini

Busuk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...