October 9, 2011

Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca




Nama Blog:

Muhammad Hafizzuddin Blogspot


Nama Blogger:

Muhammad Hafizzuddin B. Nasruddin


Tahun Mula Berblog:

2011


Jumlah Follower:

166





13 comments:

  1. As-Salam.
    Terima kasih kerana sudi join segmen di hasrulhassan.com

    :) Selamat Berblogging.

    ReplyDelete
  2. Hello Admin. Lina pun join segmen ni. I already follow this blog. Kalau ada masa, singgah la ye :) Selamat berkenalan! http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    ReplyDelete
  3. join segmen y sma....jmpt dtg singgh blog kite ^^

    ReplyDelete
  4. hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
    salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
    meh laa singgah blog ryn pulakk..

    ReplyDelete
  5. Join segmen same jugak..
    Salam kenal.. ^_^

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...
    Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

    Salam Perkenalan...

    Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
    Thanks...

    ReplyDelete
  7. singgah bw dari segmen yang sama. jom jenguk blog saya. kalau ada apa2 yang tak betul, harap boleh tegur. btw, saya dah follow anda

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama :) visit mine too :D imazara.com

    ReplyDelete
  9. saya pun dah join.......jom kita tukar2 link nak

    ReplyDelete
  10. Hye hye !

    Miera dtg dr segmen yang sama .
    Jemput ke blog miere :)

    Salam perkenalan !

    ReplyDelete

Entri terkini

Busuk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...